• Επιλογή γλώσσας: ΕΛ  -  EN

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Εταιρικο Προφιλ

 

H TERRA A.E. είναι η μεγαλύτερη Εταιρία γεωργικών παρελκομένων στην Ελλάδα. Κατασκευάζει ποιοτικά γεωργικά μηχανήματα, κυρίως φρέζες, άροτρα, καταστροφείς, ψεκαστικά και αρδευτικά συστήματα. Η TERRA είναι επίσης ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα, μεγάλων Ευρωπαϊκών εργοστασίων. Έτσι είναι σε θέση να προσφέρει στους αγρότες την μεγαλύτερη σειρά γεωργικών παρελκομένων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη Εταιρία στην Ελλάδα.

Η TERRA ιδρύθηκε το 1971 με την επωνυμία <ΧΑΟΥΑΡΝΤ ΡΟΤΑΒΑΤΟΡ ΕΛΛΑΣ> και με αποκλειστική δραστηριότητα την κατασκευή φρεζών. Η Εταιρία γρήγορα αναπτύχθηκε και επέκτεινε την παραγωγή της και σε άλλα μηχανήματα όπως άροτρα, καλλιεργητές και ισοπεδωτές και το 1982 πήρε την σημερινή της ονομασία ως TERRA A.E.

Την περίοδο 1999-2000 συμπλήρωσε τη σειρά παραγομένων προϊόντων της με ψεκαστικά και αρδευτικά μηχανήματα - με την εξαγορά κορυφαίων εταιριών σ' αυτή τη κατηγορία μηχανημάτων - και παράλληλα ξεκίνησε νέες συνεργασίες με γνωστά Ευρωπαϊκά εργοστάσια.

Σήμερα, η TERRA είναι εξ΄ολοκλήρου θυγατρική εταιρία της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε, η οποία αντιπροσωπεύει τα γεωργικά μηχανήματα (NEW HOLLAND, CASE IH & STEYR), τους γεωργικούς ελκυστήρες YANMAR , τα επαγγελματικά οχήματα της IVECO, τα χωματουργικά μηχανήματα της CASE όπως και τα ανυψωτικά μηχανήματα UNICARRIERS (TCM-NISSAN-ATLET) , τα ειδικά μηχανήματα διάστρωσης σκυροδέματος GOMACO και τον εξοπλισμό κατεδαφίσεων NPK . 

Η Εταιρία εδρεύει στη Λάρισα όπου βρίσκονται και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 10.000 τ.μ.

Η TERRA κατασκευάζει:

• Μηχανήματα επεξεργασίας εδάφους

           ♦ Περιστροφικά σκαπτικά (φρέζες)

• Καταστροφείς

           ♦ δενδροκομικοί - αμπελουργικοί

Επιπλέον η TERRA προωθεί στην Ελληνική αγορά, ώς επίσημος εισαγωγέας, και τα παρακάτω μηχανήματα:

           ♦ Την πλήρη σειρά των μηχανημάτων KVERNELAND

           ♦ Τους γεωργικούς φορτωτές ΜΧ

           ♦ Τα μηχανήματα χορτονομής και συγκομιδής ARCUSIN

           ♦ Τα σκαπτικά YANMAR
          
           ♦ Τα μηχανήματα κτηνοτροφίας FIMAKS

Η TERRA βασίζει την ανάπτυξη της στην άρτια οργάνωσή της.

Η TERRA από το έτος 2000 είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.

Η μεγάλη και συνεχώς διευρυνόμενη σειρά ποιοτικών μηχανημάτων, η άρτια οργάνωση, ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας και το πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων της Εταιρίας, ενισχύουν την ηγετική θέση της στην αγορά των γεωργικών παρελκομένων στην Ελλάδα αλλά και ευρύτερα στο χώρο των Βαλκανίων.