• Επιλογή γλώσσας: ΕΛ  -  EN

Έναρξη συνεργασίας TERRA A.E. με FIMAKS S.A.

Δημοσιεύθηκε στις 07 Οκτ 2018

Η βιομηχανία γεωργικών μηχανημάτων TERRA A.E. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη τουρκική κατασκευάστρια εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων FIMAKS S.A.
H TERRA A.E., η οποία ανήκει στον όμιλο εταιριών της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. και είναι αποκλειστικός εισαγωγέας στην Ελλάδα των μεγάλων Ευρωπαϊκών εργοστασίων KVERNELAND, MX και ARCUSIN καθώς και κατασκευαστής ποιοτικών γεωργικών μηχανημάτων, εμπλουτίζει την σειρά των προσφερόμενων μηχανημάτων της με ενσιροδιανομείς με κάθετους και οριζόντιους κοχλίες, κοπροδιανομείς και βυτία λυμάτων της εταιρίας FIMAKS.
Από το 1975 η FIMAKS S.A. εξειδικεύεται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων για την κτηνοτροφία και την χορτονομή. Κατασκευάζει επίσης  κοπτικά ενσίρωσης καλαμποκιού, μικρούς ελαστιχοφόρους φορτωτές, χορτοδετικές μηχανές τετράγωνης μπάλας, αναρτώμενα δισκοφόρα χορτοκοπτικά και χορτοσυλλέκτες.
Η εξαγωγική δραστηριότητα της εξαπλώνεται σε πάνω από 100 χώρες μεταξύ των οποίων είναι η Γερμανία, Ελβετία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Μεξικό, Πολωνία, Ρουμανία κ.α. 
 Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της FIMAKS S.A. αποτελούνται από σύγχρονες γραμμές συναρμολόγησης με εργαλειομηχανές CNC υψηλής ποιότητας, ρομπότ συγκόλλησης και υπερσύγχρονα συστήματα κατασκευής και ελέγχου. Με το σύστημα ποιότητας που πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO, η FIMAKS S.A. εγγυάται το μέγιστο από άποψη λειτουργικών και αξιόπιστων προϊόντων. 
 Η TERRA Α.Ε., η μεγαλύτερη εταιρία γεωργικών παρελκομένων στην Ελλάδα, είναι πάντοτε σε θέση να προσφέρει στους αγρότες την μεγαλύτερη και πλήρη σειρά γεωργικών παρελκομένων.