• Επιλογή γλώσσας: ΕΛ  -  EN

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ


Αντιπροσωπειες

 

Η TERRA Α.Ε. είναι επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα των παρακάτω εταιριών:

KVERNELAND

Ο Νορβηγικός όμιλος KVERNELAND είναι εταιρία παγκοσμίου κύρους και κυρίαρχη στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων. Αποτελείται από εταιρίες που η κάθε μία είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή συγκεκριμένων κατηγοριών μηχανημάτων.

ARCUSIN 

Η Ισπανική ARCUSIN, με την συνεχή ανάπτυξη των μεθόδων παραγωγής και την άριστη γνώση της αγοράς, προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγρότη με ποιοτικά και αξιόπιστα μηχανήματα χορτονομής και συγκομιδής.

MX 

Η Γαλλική ΜΧ κατασκευάζει φορτωτές για όλους τους τύπους των γεωργικών ελκυστήρων. Η πλούσια γκάμα, η υψηλή ποιότητα κατασκευής, όσο και ο ποιοτικός έλεγχος, δικαιολογούν την ισχυρή θέση της MX στην Ευρωπαϊκή αγορά.

YANMAR - ΣΚΑΠΤΙΚΑ

Η παγκοσμίως εμβέλειας ιαπωνική εταιρία YANMAR διακρίνεται για την αξιοπιστία χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους παραγωγής ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη κατασκευή των μηχανημάτων της. Η YANMAR παράγει τρακτέρ, σκαπτικά (φρεζάκια), πετρελαιοκινητήρες για βιομηχανίες και πλοία, γεννήτριες και χωματουργικά μηχανήματα.

FIMAKS - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

Η τουρκική εταιρεία FIMAKS εξειδικεύεται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων για την κτηνοτροφία και την χορτονομή. Κατασκευάζει ενσιροδιανομείς με κάθετους και οριζόντιους κοχλίες, κοπροδιανομείς και βυτία λυμάτων. 

 


Εικόνες

  • Αντιπροσωπειες
  • Αντιπροσωπειες